Nyhetsbloggen.no

Kommentarer til dagens nyhetsbilde.

Norsk politkk

Når politiet selger hasj

Helt ærlig så vet jeg at det ikke er 1.april men jeg måtte likevel ta en kontroll i kalenderen når jeg leste at politiet har tatt seg friheten til å smugle inn og selge 50 kg hasj på den norske gaten. Dette i påskudd at de ikke skulle "blåse" en operasjon. Dette stiller politiet i så dårlig lys og gir grunn til å stille så utrolig mange spørsmål med det Norske politiet at jeg ikke har ord.

12 spørsmål etter at politiet har smuglet hasj

 1. Jeg kjøper hasj på gata av en politimann. Skal man ikke kunne stole på at det er trygt å handle med en politimann?
 2. Hvem har, om noen, myndighet til å smugle hasj til Norge og deretter selge det på gaten uten å bli straffeforfulgt?
 3. Jeg er i umiddelbar pengenød og kan "redde dagen" med å smugle og selge 50 gram hasj på gaten. En tusendel av det politiet gjorde. Da er vel det greit som en slags nødhandling eller?
 4. Hvordan påvirker dette politiets troverdighet i Erik Jensen saken?
 5. Hva har politiet gjort med fortjenesten?
 6. Hvem har godkjent dette? Jeg vil ha et navn!
 7. Har noen som helst i Norge hjemmel til å godkjenne smugling og salg av narkotika?
 8. Hvor troverdig er bevisene i Betew saken når det er uomtvistelig hvor langt politiet er til å strekke seg for å skaffe "bevis".
 9. Hvis barnet mitt kommer hjem med noen gram hasj. Skal jeg ringe politiet og si jeg har funnet hasjen dems?
 10. Er det ikke ulovlig å bruke politimetoder som fremprovoserer lovbrudd?
 11. Er det nå opplest og vedtatt at hasj ikke er så farlig?
 12. Hvor korrupt er egentlig Norsk politi? Er Erik Jensen skyldig eller er han i realiteten en av de få uskyldige som det var behov for å fjerne?

Jeg stopper på 12 spørsmål men kunne nærmest ha fortsatt i det uendelige. I mitt hode blir dette så utrolig galt på alle måter som det er mulig. Når grensene mellom lovens håndhever og de påståtte kriminelle viskes så til de grader ut så er samfunnet inne i en skummel utvikling. Det er ikke tvil om at det er mye kameraderi i norsk myndighetsutøvelse på alle kanter, men dette er å ta det hele noen steg videre.

La nå FRP være i fred!

Frp har vært ute i hardt vær i forhold til sex skandaler. Birkedalsaken har denne gangen skadet partiet veldig mye ihvertfall på kort sikt.

Frp hører til den rette siden i norsk politikk men er ikke mitt parti. Til det er de for populistiske uten en fullstendig troverdighet. Uansett så mener jeg at slike saker kan dukke opp i hvilket som helst parti eller organisasjon forøvrig. Selvfølgelig kan man kritisere hvordan det ble håndtert når det begynte å ulme og man burde forstå at noe var riv ruskende galt men det ligger vel litt i menneskets natur å tro og håpe på det beste og at ting løser seg selv.

På samme måte som det er helt banalt at regjeringen skal få problemer fordi en minister for x antall år siden liede ut et stabbur ulovlig så er det like banalt at Birkedal saken skal ramme rp på denne måten.

il slutt har jeg en liten kommentar til ettertanke. Jeg har ingenting til overs for det Birkedal er siktet for men ærlig talt så trodde jeg at gapestokken var avskaffet i Norge. I andre saker blir personer sladdet og anonymifisert for alt det er verdt i media men dette vernet gjelder ikke for Birkedal. Hvorfor ikke? Hvorfor skal han i motsetning til andre få dobbeltstraff?

Borgervern neste!

Den såkalte barnevernsbanden herjer i Kristiansand og omegn. Ran, vold, trusler og innbrudd er hverdagslig for disse ungdommene. Politiet føler seg maktesløse og de er ute på gata igjen og begår ny kriminalitet like etter de er arrestert for det forrige.

Snart er den eneste løsningen i Kristiansand å ty til borgervern mot disse utskuddene. Det er nok bare et spørsmål om tid før det faktisk skjer dersom barnevernsbanden "får lov" av poltitiet til å fortsette. Jeg må nok trå varsomt her, hvis jeg er litt uforsiktig i forhold til å ta til orde for borgervern har jeg vel politiet på døren i løpet av en halvtime med påfølgende 3 måneders ubetinget fengsel. Litt snodig at det vel er en lengre periode en hele denne søppelgjengen har sonet til sammen i norske fengsler. Forstå det den som kan....

FRP er inn, LO er ut!

Frp Siv Jensen og Lo leder Roar Flåthen er i tottene på hverandre etter at Frp har varslet kampt mot LO og byråkrati. Flåthen svarer med å kalle Jensen for vulgær.

Lo hadde sin storhetstid i etterkrigstida da organisasjonen hadde noe for seg. Nå er fagorganiserte noe veldig mange forbinder med unødvendige streiker, kranglefanter. Saken ble ikke bedre når det kom frem at ledelsen i organisasjonen stod for betydelig mobbing i Valle/ Yssen saken.

Frp er i medvind og har vært det i 20 år. De har en egen evne til å følge den vinden den veien den blåser og har nok truffet innertier nok en gang.

Sperr tjuvpakket inne!

VG nett kan i dag fortelle om familien som fikk ødelagt IKEA turen av en bil som kræsjet i dem i en stjålet bil mens de forsøkte å stikke i fra poltiet. Bare flaks førte til at kvinner, små barn og en eldre mann i 80 årene ikke ble alvirlig skadet eller i verste fall drept.

Biltyveri er noe av det simpleste jeg kan tenke meg. Når de på toppen av det hele setter mitt og ditt liv i fare ute på veiene og på toppen av det hele omtales som "kjenninger" av poltiet er det bare en ting å gjøre. Sperr dem inne i lang tid! Slik er det imidlertid ikke i Norge. Noen sosionomer har sikkert funn3t ut at de hadde en vanskelig oppvekst og dermed må tas på med silkehansker.

Norge i et nøtteskall.....