Nyhetsbloggen.no

Kommentarer til dagens nyhetsbilde.

La nå FRP være i fred!

Frp har vært ute i hardt vær i forhold til sex skandaler. Birkedalsaken har denne gangen skadet partiet veldig mye ihvertfall på kort sikt.

Frp hører til den rette siden i norsk politikk men er ikke mitt parti. Til det er de for populistiske uten en fullstendig troverdighet. Uansett så mener jeg at slike saker kan dukke opp i hvilket som helst parti eller organisasjon forøvrig. Selvfølgelig kan man kritisere hvordan det ble håndtert når det begynte å ulme og man burde forstå at noe var riv ruskende galt men det ligger vel litt i menneskets natur å tro og håpe på det beste og at ting løser seg selv.

På samme måte som det er helt banalt at regjeringen skal få problemer fordi en minister for x antall år siden liede ut et stabbur ulovlig så er det like banalt at Birkedal saken skal ramme rp på denne måten.

il slutt har jeg en liten kommentar til ettertanke. Jeg har ingenting til overs for det Birkedal er siktet for men ærlig talt så trodde jeg at gapestokken var avskaffet i Norge. I andre saker blir personer sladdet og anonymifisert for alt det er verdt i media men dette vernet gjelder ikke for Birkedal. Hvorfor ikke? Hvorfor skal han i motsetning til andre få dobbeltstraff?