Nyhetsbloggen.no

Kommentarer til dagens nyhetsbilde.

Norske kjendiser

Ikke le...

Lillebjørn Nilsens datter, Siri Nilsen, ble ifølge henne selv overfalt og ranet i går på Grunerløkka. Uheldigvis for henne var det ikke lommebok og mobil tyven var ute etter, neida det var hennes elskede og dyrbare Ukulele som ble stjålet.

Det er vanskelig å ikke trekke på smilebåndet slik som artikkelen er fremstilt. For Siri Nilsen er det nok imidlertid en svært traumatisk hendelse som man ikke skal le av. Sannsynligiv er ukulelen også svært dyr og vanskelig å få tak i lignende så det hele er ikke noe å le av.

Legger opp for å få mer blest rundt verdensturneen!

 

Dagens store musikknyhet er at den norske popgruppen A-Ha skal legge opp, riktignok etter at de har vært på verdens turne til neste år.

Dette er jo en fabelaktig måte å få mye ekstra blest om den kommende turneen på. Etter turneen er sikkert guttene så lei hverandre at de sikkert av erfaring vet at de må holde seg unna hverandre i noen år allikevel. De benytter derfor mulighetene til å få ekstra blest om turneen ved å varsle at de legger opp etter dette. Når dagen kommer da de ønsker å komme tilbake i rampelyset varsler de bare et comeback og får atter en gang verdens oppmerksomhet for ingenting. Mediaverden er rar slik. Man får like mye oppmerksomhet ved comeback som når man legger opp. Media burde vel heller latterliggjøre slike hendelser. Legger man opp så legger man opp mener jeg. Det gjenstår å se hva som skjer med A-Ha i årene fremover.

Omer Bhatti høster frukter av flere års taushet!

 

Den norske artisten og danseren Omer Bhatti som er bedre kjent som Mivhael Javksons gode venn er nå tilbake i USA og tilbringer tid med Jacksons barn, noe som sikkert er bensin på bålet for dem som spekuleer i om han er Michael Jacksons sønn.

For oss utenforstående kan det synes som han høster frukter av flere års taushet. For Bhatti selv er det nok imidlertid en del av sorgprossesen etter tapet av en god enn. Ja, jeg tror faktisk det var et gjensidig vennsap uten noe annet involvert. Det at Bhatti har klart å holde seg unna pressen har gitt han enorm tillit i Jackson familien noe han senere kan dra stor nytte av som artist. All ære til han for det. Det skulle vært flere mennesker som tenker som han istedenfor alle disse kortsitkige lykkejegerne som hopper på første tilbud fra media.

Dette må være den sprøeste gjengen Norge har fostret på lenge!

 

De Norske brødrene Aune og Vebjørn Sand skal feire åpningen av Vebjørn Sand sitt galleri i New York med champagne servert i chaampagneglass som angivelig er formet etter Marianne Aulis rumpe.

Dette trekløveret (Aune, Vebjørn og Marianne) må jo være noe av det sprøeste Norge har fostret på lenge. Makan til sære mennesker må man lete lenge etter. De er ihvertfall helt utenfor "min gate" i form av interesser og væremåte. Når det er sagt er jeg veldig glad for at slike mennesker finnes. De gjør verden til et mer mangfoldig sted og gjør at du og jeg kan sitte hjemme i sofaen og riste på hodet av stadig nye tåpelige stunt.

Snåsamannen og Martha Louise, moderne heksekunst!

Den såkalte Snåsamannen har fått mye mediaoppmerksomhet i det siste i forbindelse med boklansieringen av boken om han.

Hva er det med media som gir folk som denne mannen og Martha Louise så mye oppmerksomhet i forbindelse med sin utøvelse av tvilsomt hobby/yrke? Dette er jo i de fleste tilfeller bare moderne heksekunst satt i system for å tjene penger.

Nå vil sikkert mange tenke at Snåsamannen ikke tar betalt. Stemmer muligens det, men jeg tror ikke at han sitter igjen uten noen prosenter av de 90000 solgte bøkene om han. Det kan jo selvfølgelig stemme at han faktisk tror selv på sine "evner", uten at det medfører riktighet av den grunn.

Vi får være glad for at vi har en normalt legestad fortsatt i dette landet slik at ikke alt er overlatt til mer eller mindre tvilsomme heksekunstnere.