Nyhetsbloggen.no

Kommentarer til dagens nyhetsbilde.

Sludder at barn må holdes tilbake!

Den Rumenske 5 åringen Guilano imponerer med sin video der han demonstrerer sin trening og styrke. I dag stiller topper i olympia toppen politisk korrekt opp og fordømmer treningen.

Skadelig både fysisk og psykisk sier Finn Aamodt som etter min mening sitter selv i glassbur i sakens anledning. Hadde vært spennende å se han inn i hvitøyet og spurt om han aldri pushet litt ekstra på sønnen mens han fortsatt var et barn.

Selvfølgelig skal det tas litt fysiske hensyn til opprening av så små barn, bl.a. skal man være forsiktig med tunge vekter. Nå tror jeg heller ikke at han trener med såpass tunge vekter til daglig, det er nok lagt på litt ekstra for videoends skyld. At et barn tar psykisk skade av å trene er nytt for meg, at et skjer i litt mer organiserte former med desto bedrre seultat må jo bare være motiverende. Nei la oss ta av skylappene her hjemme, i et lutfattig land har denne gutten med sine fysiske fortrinn helt andre muligheter for fremtiden en de aller fleste jevnaldrende i landet.

Slik bygger du store armmuskler!