Nyhetsbloggen.no

Kommentarer til dagens nyhetsbilde.

Drep hvalene slik at cruiseskipene kan komme frem!

Ifølge VG og Dagbladet har cruiseskipet The Sapphire Princess kræsjet med en 21 meter lang hval utenfort kysten av Canada. Det fæle cruiseskipet påstår at de ikke engang merket at de på et eller annet tidspunkt kræsjet med hvalen, et drog på mangfoldige tonn. De brukte den derfor like godt som brøyteplog inn i havnebassenget i Vancouver.

Budskapet her må vel være å drepe alle hvaler som er lengre en 5 meter slik at andre Cruiseskip ikke kommer opp i tilsvarende forstyrrende situasjoner for velstående cruisepassasjerer. Du under denne lengden blir nok allikevel finhakket i propellene til cruiseskipene slik at de ikke skal by på større problemer en noen sporadiske røde flekker på havet som dog vil gradvis forsvinne etter noen timer.

Cruiseselskapet har heldigvis oppstrådd politisk korrekt og har selvfølgelig beklaget hendelsen dypt og er svært lei seg. Ubekreftede kilder har forøvrig opplyst til nyhetsbloggen at årets julebord skal avlyses hos cruiseselskapet men at de daglige middagene ved kapteinens bord vil foregå som planlagt av hensyn til passasjerenes ve og vel. Samtidig har myndighetene gitt saken høyeste prioritet og har igangsatt obduksjon av den trafikkdrepte hvalen. Det antas at bisettelsen vil foregå i stillhet av hensyn til den nærmeste familien og Greenpeace.

RIP Flipper!