Nyhetsbloggen.no

Kommentarer til dagens nyhetsbilde.

Fotball

Genialt av Rooney!

Jeg må bare si at jeg er imponert over Wayne Rooneys sin sosiale intelligens etter måten han har taklet egen hårtransplantasjon på. Han har tatt sladrepressen fullstendig på sengen med å gå ut og fleipe med dette og publiserte selv et egetmobilbilde rett etterpå som var lite flatterende.

På denne måten har Rooney klart å gjøre en ikke sak ut av dette og alle som prøver å gjøre narr av han vil fremstå som renapikkede mobbere.

Genialt!

Dette fortjente Matta!

Jesper Mathisen scoret seiersmålet mot Stabæk i dagens hjemmekamp på Sør Arena. Målet dedikerte han til sin kreftsyke far Svein "Matta" Mathisen.

Det er vel ikke noe som kan glede en far mer enn at barna oppår suksess. Når dette skjer når sønnen samtidig spiller for klubben i hans hjerte må det være enormt stort for Matta. Det er vel få som har gjort mer for Start enn det Matta har. Riktignok har det vært omdiskutert hvordan han har styrt Start skuta de siste årene men det er tross alt liten tvil om at alt er gjort i beste mening for klubben.

Snakk om å bli sittende med skjegget i postkassa Tom Nordli!

 

Den kjente fotballtreneren Tom Nordli som har slitt med å bli tatt seriøst som trener fordi han ikke klarer å holde seg i en klubb over flere sesonger ble fristet av det berømte "gresset som var grønnere på den andre siden av gjerdet" tidligere i høst. Han gikk fra Kongsvinger i Adeccoligaen og kom inn i Fredrikstad i Tippeligaen med det formål å bli den redende engel.

I en periode i trenerkarrieren til Nordli hvor det absolutt var på tide å vise at han kunne være stabil i en klubb over tid forlot han en til da suksessfull tid i Kongsvinger til en risikofull redningsjobb i Fredrikstad. I denne sammenheng må jeg innrømme litt skadefryd når Den nye klubben til Nordli rykker ned og gamleklubben rykker opp. Kanskje dette var lærepengen Nordli trengte?

Herregud er det ikke nok fotball snart?

Nå må det f.... med snart være nok fotball i media. Ikke nok med at så fort premier leauge og tippeligaen tok en pause så begynte dette hersens fotball VM. Når jeg nå går og gleder meg til at fotball VM snart er over så er jammen med norske medier igjen full av vås om norsk fotball som tydeligvis holder på med innkjøringskamper til andre del av sesongen.

Jeg er overbivist om at dersom det ble foretatt seriøse måliger av fotballinteressen kontra mengden av fotball på tv ville man oppdage at fotball er overprioritert i media. Likevel fortsetter media å pøse på. Hva er årsaken, er fotball velding billig fyllekalk? Er fotballinteressert publikum en ekstra atrraktiv mågruppe for de som sender TV-reklame, eller er det andre forklaringer? Hva mener du?

Jeg gremmes!

 

Jeg får vel gratulere Ålesund med seieren i cupen selv om jeg innerst inne gremmes. Jeg har ikke noe imot sunnmøringer i seg selv, de er ganske greie de. Men at Kjetil Rekdal skulle oppleve denne triumfen var noe jeg har håpet på at aldri skulle skje igjen da han satt fast i heisen på rådhuset i Oslo for noen år siden etter å ha vunnet gullet med Vålerenga.