Nyhetsbloggen.no

Kommentarer til dagens nyhetsbilde.

Norsk sport

Gi Nordlie jobben som skøytetrener!

I følge VG er 14 av spillerne i FFK misfornøyd med Tom Nordlie som trener for laget. Enkelte spillere sak til og med være villig til å redusere lønnen med 10% for å dekke en eventuell sluttpakke til Nordlie.

Det ligger i sakens natur at nomadetreneren igjen er arbeidsledig i løpet av få dager og kan melde seg på trygdekontoret for å få sin rettmessige arbeidsledighetstrygd. Det ser ut til at bortskjemte FFK spillere ikke klarte å takle ekte Nordlie disiplin. Skøytelandslaget derimot er vant til mannsjåvinister sett i lys av oppsigelsen av Petter Muller. De bør derfor være godt rustet til å tåle noen overhalinger fra Nordlie. Så vidt meg bekjent er Nordlie gammel gym lærer og har sikkert litt skøytekunnskap på lur...

RBK sin treningshall kolapset. Hva er problemet med å bygge haller som holder mål?

Media melder i dag om at RBK sin treningshall har delvis kollapset etter massivt snøfall.

Hva er problemet til norske utbyggere av idrettshaller? Få byggverk skal inneholde flere mennesker samlet på en gang. Til tross for dette er byggverkene så simple at de raser sammen en etter en. Enten det skyldes snøfall eller kraftig vinn så kan man stadig lese i media om avrevne vegger og/eller tak eller i verste fall full kollaps. Nå må byggenæringen ta seg sammen og heller si nei til oppdrag der de får så simple budsjett å forholde seg til at det går ut over kvaliteten.

Trenger tippeligaen klubber med dårlig økonomi og få supportere?

Nå har fotballklubben Lyn fått lisens for 2009 bokstavelig talt i siste time.

Spørsmålet som jeg stiller meg er om dette og tilsvarende tilfeller er bra for norsk fotball. Det er mange andre klubber med flere supportere og solid økonomi som kanskje i lengden hadde tjent norsk toppfotball bedre ved å få muligheten.

Er fotballforbundet fullstendig amatører?

Det begynner å bli en stund siden Åge Hareide trakk inn årene fra norsk landslagsfotball. Dagbladet avslører i dag at norges kanskje dyktigste og mest anerkjente trener, Trond Sollied, fortsatt ikke har blitt kontaktet av fotballforbundet i fotballforbundets såkalte høringsrunde.

For meg er det ganske klart at dette erfullstendig amatørmessig av fotballforbundet. Eller har de en internasjonal topptrener i ermet?