Nyhetsbloggen.no

Kommentarer til dagens nyhetsbilde.

Glansdagene er over for norske einedomsmeglere!

Man trenger ikke å være sosialist for å ha irritert seg over at eiendomsmeglere de siste årene har hatt en særdeles lett vei til lettjente penger. De har til de grader skodd seg på høykonjunktur i norsk økonomi med unaturlige stigninger i boligprisene noe som igjen har ført til mye kjøp og salg i spekulasjons eyes med.

Meglerne har vel omtrent like lang utdannelse som ei gjennomsnittlig barnehagetante, ikke er det et vanskelig studie heller. Til tross for dette har de tilsynelatende sittet på sin høye hest og trodd de har oppfunnet veien til penger. Det blir dermed lett for alle oss andre å sitte med litt skadefryd i kjølvannet av fallende boligmarked, konkurser i Notar kjeden og sist men ikke minst "eiendomsmeglerkongens" "Poppe" tap i retten i forbindelse med det mye omtalte hytteprosjektet på Kvitfjell. Så får det heller være at nedturen rammer oss alle.

For ordens skyld. Undertegnede er ekte kapitalist og mener alle har sin fulle rett til å tjene penger på det de måtte ønske så lenge det er lovlig. Men jeg klarer allikevel ikke å la være å irritere meg over disse meglerne...