Nyhetsbloggen.no

Kommentarer til dagens nyhetsbilde.

Kongelige

Det må være kjedelig å være konge!

 

Det har vært avholdt en tradisjonsrik middag for regjeringen og stortingsrepresentantene på slottet i kveld. Vg gjør forøvrig en sak ut av at Kongen selv tok sjansen på noen uskyldige vitser og dikt.

Det må være gørr kjedelig å være konge. Jeg lurer på hvor mange slike timeslange middager han går gjennom hvert år med kjedelige taler o.s.v. For stortingsrepresentantene er det sikkert litt stas da de ikke er med på dette hver dag men kongen er jo nødt til å være dritt lei.

Michael lever!

Det foreligger ubekreftede meldinger om at tidenes største artist Michael Jackson døde i kveld i forbindelse med hjertestans.

Dersom melidingene stemmer har verden blitt fattigere i kveld. Samtidig bør mange sensasjonshungrige journalister og andre som har forsøkt å utnytte Michael på det groveste gå i seg selv i kveld. Disse har systematisk over flere tiår revet superkjendisen fra hverandre.

Michael vil alltid leve i fansens hjerter. Jeg har alltid sagt at han i likhet med Elvis kommer til å bli enda større etter sin død. Jeg trodde imidlertid ikke at denne dagen skulle komme så fort.

Jeg er drittlei Ari Behn!

Media har bokstavelig talt flommet over av diverse søppelartikler om Ari Behn den siste uken. Kongehuset velger klokelig nok å holde seg på avstand. Men åpner man ei avis, nettavis eller ser på et TV-program så kan du væe sikker på at navnet Ari Behn ikke er langt unna.

Selv om Ari Behn ikke er min personlige favoritt så må jeg berømme han for hans  gjennomførte muliti-marathon den siste uken. Han har rukket diverse TV-opptredener, døpt egen datter, kost seg på byen med ei god svensk venninde, vært i bråk på byen sammen med Per Heimly og tatt imot kjeft for navnevalg på egne barn. Vi må jo selvfølgelig ikke glemme hans overhøvling av slottets tidligere soussjef Carl Erik Grimstad. Hva mannen forøvrig har den siste uken som media ennå ikke har slått opp vites ikke...

Om du liker Behn eller ikke så kan man ikke nekte for at "mannen med de stemte s'er" og prinsessen i lomma skaper liv og røre i Norge om dagen. Hva mener du om Behn? Er han bare fryktelig irriterende eller en fargeklatt blandt norske kjendiser som utfyller tomrommet etter Svenn-O?

(støtende kommentarer vil ikke bli publisert)

Finn fem feil...

VG og Seher.no har i dag skrevet denne artikkelen om kongeparets rundtur i sameland. Prøv å ignorere teksten og konsentrer deg om bildet. Finn så fem feil, du vil deretter bli overrasket over hva feilen som VG påpeker er...

hint:

 -Det er ikke det at kronprinsparet ser ut til å være med i innspilling av jul hos blånissene.

- Det er ikke det kronprinsen har en lett blanding av sametøy og dressbukse.

- Det er heller ikke det at de er altfor lang vekk fra sivilasjonen.

 

 Feilen er imidlertid det at kronprinsen har tatt på lua feil vei og dermed symboliserer at han er ugift. Fy skam!

 

Mette Marit. Trendsettende kronprinsesse i byggebransjen?

Nettstedet klikk.no skriver at kronprinsparet bygger sin nye hytte Nore og Uvdal i massivtre. Dette er angivelig det hoteste i byggebransjen om dagen og skal være miljøvenlig oh isolere godt.

Spørsmålet jeg stiller meg er om Mette Marit bevist går inn for å være en trendsetter i byggebransjen. Eller er det bransjen som bare er flink til å formidle til media at kronprinsparet velger deres prouktløsninger?