Løp og vaksiner deg nå før det er for sent!

Ifølge folkehelseinstituttet er det en ny Svineinfluensabølge på vei og det antas at til Jul kan en million være smittet. dette kommer som beleilig informasjon uken før vaksinen er tilgjengelig i Norge. Folkehelseinstituttet oppfordrer folk til å vaksinere seg, spesielt dem som befinner seg i risikogrupper.

Her er det bare å løpe og vaksinere seg. Dersom du får svineinfluensa fordi du ikke har giddet eller turt å vaksinere deg har du bare deg selv å takke. Eller forresten, du kan også takke alle dem andre idiotene som ikke ville vaksinere seg og dermed brakte smitten til deg. Det samme gjelder de tullingene som tror på alle konspirasjonsteoriene om at vaksinen er djevelens verk.

Kommentarer (35)Add Comment
0
...
skrevet av jo, oktober 17, 2009
Hva med dem som som er 100 prosent ukritisk til å sprøyte et lab. utviklet stoff inn i kroppen, som tas opp i blodet for å sirkulere gjennom hjerte, hjerne, nyrer, lymfesystem med mer?0
typisk
skrevet av skeptisk, oktober 17, 2009
Det er irriterende hvordan "folkehelsa"+ vg krisemaksimerer, men beleilig som du sier, like før vaksinen kommer. Det er jo om å skape mest frykt for at flest mulig skal ta giftsprøyta. Det er så grensesprengdene irriterende. Jeg forstår ikke hvorfor de gjør dette. Hva er det i den giftsprøyta egentlig? Spennende å se når tvangsvaksineringen starter.
0
...
skrevet av Larsframars, oktober 17, 2009
hva skjedde med kroppens naturlige immunforsvar?? skal vi begynne å måtte sprøyte inn dritt for å overleve?
0
...
skrevet av Gris, oktober 17, 2009
"Å NEI! Jeg har fått en mild form for influensa, som jeg er immun mot i løpet av en uke eller to når jeg er frisk igjen! Jeg er så dum som ikke tok en vaksine som i følge ryktene skal gi verre bivirkninger enn sykdommen den er utviklet for!"

Og "skeptisk", jeg anbefaler deg å lese bøker. Vaksiner er i de fleste tilfeller døde, svekkede virus, eller proteiner fra viruset som sprøytes inn i kroppen din slik at immunforsvaret ditt kjenner igjen dette viruset så de kan ta knekken på det før det gjør deg syk.
Giftsprøyta?, Lavt rangert artikkelt [Se]
0
Det kommer en daf da våre helsemyndigheter med regjering og Folkehelseinstitutt vil måtte stå til ansvar for denne giftvaksinen de prakke på det norske folk!
skrevet av Lise Tollefsen Slembe, oktober 17, 2009
Her er det ikke snakk om konspirasjonsteori når det gjelder denne svineinfluensa giftvaksinen men RENE SKJÆRE FAKTA!

Vennligst studer mer om denne giftvaksinen på internett sine sider og på de linkene
jeg her legger ut. BLI BEVISST eller fortsett å forbli blindgjort for andre sannheter enn de dere er vandt til å høre og lese om!

Lise Tollefsen Slembe
Leder for Borgerrettighetspartiet (BRP)
0
...
skrevet av Svineinfluensa, oktober 17, 2009
Nå går de jo ut å sier at friske mennesker ikke trenger å vaksinere seg enda. Var det ikke det som var merkelig med svineinfluensa, at friske mennesker har blitt syke og dødd av sykdommen?
0
...
skrevet av Stian, oktober 17, 2009
ja det virker som at de som skal passe paa oss (folkehelsa, vg osv)ikke vil vaart beste. hvorfor vi ikke kan stole paa dem er et sporsmal de fleste ikke vil vite svaret paa. om vi ikke stiller sporsmal og er kritisk saa tilater vi at dette skjer! paa tide aa vaakne opp her
0
Bare så synd....
skrevet av Wiseguy, oktober 17, 2009
at de fleste av oss ikke en gang vil ha mulighet til å motta begge sprøytene innen den tid. Dette er bare ren skremmselspropaganda. I sommer ble det sagt at alt tydet på at det ville være en topp i antall smittede rundt valg tider. Nå er det altså flyttet til "før jul" en gang.
0
Vaksine er bløff
skrevet av antivaksine, oktober 17, 2009
Unnlatt å informere gravide

Han viser spesielt til informasjonen om at vaksinen ikke er blitt testet på gravide.

- Norske helsemyndigheter har kommet med sterke anbefalinger om at gravide bør ta vaksinen, men de har unnlatt å informere om at vaksinen ikke er testet på denne gruppen. I tillegg har flere land, blant andre USA og Tyskland, valgt å ikke gi vaksinen til gravide fordi man er usikker på hvilke konsekvenser tilsetningsstoffene kvikksølv og skvalen kan ha for gravide.

- Jeg skjønner ikke hvorfor Folkehelseinstituttet har unnlatt å informere gravide om dette. De kan ikke garantere at vaksinen er trygg når den ikke er utprøvd på gravide, og helsemyndighetene har en forpliktelse til å informere om at andre sammenlignbare land vurderer risikoen annerledes, legger han til.

- Hvorfor skal hele Norges befolkning vaksineres?
Solbakk ramser opp en rekke relevante forhold helsemyndighetene ikke har informert befolkningen om:

- På grunn av tidspress er denne vaksinene utprøvd i en mindre omfang enn det som er vanlig, noe som ikke er nevnt med ett eneste ord.
- Vaksinen Norge har kjøpt 9,5 mill doser av, inneholder lavere doser virusantigen, det stoffet man er ute etter, enn en del andre vaksiner på markedet.
- Da beslutningen om vaksinetype ble tatt, så var det også såkalte rene vaksiner på markedet. Disse inneholder ikke kvikksølv og skvalen.
- Det fantes også tilbud om vaksiner som ville gjort det tilstrekkelig å bruke én dose i stedet for to.
- Hvorfor skal hele Norges befolkning vaksineres? Befolkningen har ikke fått noen god begrunnelse for hvorfor alle skal vaksineres. En vanlig sesonginfluensa tar flere liv enn det svineinfluensaen har gjort til nå, og da anbefaler helsemyndighetene bare vaksine av risikogrupper.
- Det har vært snakk om at influensabølge nummer én nå er over, og at nummer to snart kommer. Hva mener man med influensabølge når i underkant av 2000 mennesker til nå er smittet i Norge?

Solbakk mener at dette åpenbart har vært et prestisjeprosjekt for myndighetene, der de skal vise at Norge «er best i klassen».

Tillitskrise
- De tar ikke til seg kritikk, og kjører i stedet sitt eget løp uten særlig vilje til å justere kursen underveis. Jeg tror dette blir gjort for å disiplinere befolkningen til å ta vaksinen. Når man ser hvor mange som har bestemt seg for å ikke ta vaksinen, kan man konkludere med at helsemyndighetenes strategi har vært mislykket.

Solbakk mener helsemyndighetene nå må ta selvkritikk, og justere sine handlinger ut ifra relevante innspill som kommer. I tillegg må man så raskt som mulig kjøpe inn rene vaksiner som kan brukes på gravide.

- FHIs info har vært en salig blanding av relevante fakta og ville tallspekulasjoner. Den eneste krisen influensaen har ført med seg er en tillitskrise mot myndighetene på grunn av deres systematiske underrapportering av viktig informasjon. Hvis det om noen år skulle oppstå en farlig epidemi, kan konsekvensene bli katastrofale dersom de fortsetter på denne måten. Folket vil miste all tiltro, sier Solbakk.
0
lesing er gøy!
skrevet av skeptisk, oktober 17, 2009
Bøker har jeg lest mange av, kanskje man skal våkne etter å ha duppet av, etter intens lesing Gris? Og hva med å være litt kildekritisk, og faktisk gjøre litt research på hva WHO, og vaksineprodusentene bedriver med? Lesing er gøy!
For min del holder jeg meg langt unnaaaaaa "giftsprøyta". Vær så god, ta den selv. Men setter UMÅTELIG pris på at det finnes individer som er kritiske til det en blir servert av myndighetene og media.
0
Testmangel
skrevet av Truls Kvammen, oktober 17, 2009
Svineinfluensavaksina blei testa i nokre veker. Vanlegvis foregår testing av tilsvarande over 1-2 år. Grunn god nok i seg sjølv til å ikkje ta vaksina.
0
...
skrevet av VELG SELV, MEN SJEKK REALITETENE FØRST!, oktober 19, 2009
Det viste seg ved testing, at Baxters SVINE-influensavaksine inneholdt FUGLEinfluensa! Hva sier dette dere, som fornekter at vaksinen er farligere enn influensaen? Hva tror dere kan skje dersom 2 virus mixes?

Opp til hver enekelt å velge sjøl- SÅ KLART! Men kom da ikke å si dere ikke var advart.

Propp dere med D3-vitamin, og C-vitaminer, det hjelper på immunforsvaret.
0
Influensabølge
skrevet av Hermis, oktober 19, 2009
Så nå venter man altså på bølge nr to. Men hvor ble det av den første influensabølgen? Den vil ikke komme før folk har kjørt i seg vaksina. Spanskesyka oppsto ihvertfall som følge av vaksinering. Synd at WHO og helsemyndighetene har blitt så korrupte at de kan holde på slik, men fra før vet man jo at leger får utbetalt store summer av farmasien for å skrive ut bestemte typer medisiner. FHI er jo også en privat stiftelse som tjener penger på ulike vaksineprogrammer. Her er bare et knøttlite eksempel på hva som kan skje hvis man ukritisk tar all mulig vaksine: http://www.vg.no/helse/svinein...tid=557231 . Problemet nå fremover vil være at vi som velger å ikke ta vaksina, faktisk står i fare for å bli smitta av svineinfluensaen av de som har tatt den.
0
begynner å bli så lei
skrevet av postitivist, oktober 19, 2009
Av grensepsykotiske vaksine-konspirasjonsteorister, at jeg nesten begynner å håpe på at neste bølge med svineinfluensa er så mye kraftigere at endel av dere stryk... blir litt syke (alltid greit med moderasjon smilies/smiley.gif Da kommer jeg til å ha det riktig trivelig med mine allerede opparbeidede antistoffer, og dere kommer til å ha det riktig, riktig ille.

Btw Hermis: Oppfordrer deg til å finne en eller flere vitenskaplige artikler av fagfellevurdert art for å backe opp a)påstanden din om at "spanskesyken oppsto ihvertfall som følge av vaksinering". b) påstanden om at folk som har tatt svineinfluensavaksinen vil kunne fungere som smittebærere i større grad enn de som ikke tar vaksinen. Dersom du ikke klarer dette kan du holde kjeft (dvs. at du faktisk bare kan holde kjeft, da det faktisk ikke finnes vitenskaplige artikler som antyder eller bekrefter dette)
0
La oss i det minste bestemme SELV.
skrevet av Per Ola Verdensmann, oktober 19, 2009
Hmmm, merkelig hvordan sauene finner veien inn for å stemme ned og papegøyene taler det samme som masse media. Gang på gang, kampanjen har startet med andre ord. Kan ikke bare de som ØNSKER ta denne få lov til å ta denne, og holde KJEFTEN om oss andre som IKKE vil ha denne vaksinen. Det jeg frykter seriøst er TVANGs vakinering av hele befolkningen, til nå ser det ut som det ikke blir tvang, men det kan også fort snu seg.
Det snakkes om konspirasjons teorier, hva om NOE er sant da. Det behøver ikke bety at det som ikke er sant skal gå utover hele troverdigheten med tanke på å la være ta denne vaksinen. Jeg sier bare enkelt og greit, dere TROR dere kan bestemme over menneskene som bruker “narkotika” uten å vite at for noen er dette medisin.
Jeg kaller da enkelt og greit vaksinen for narkotika, vi vil ikke ha den! Hverken idag eller imorgen, det finnes utallige grunner til hvorfor ikke, jeg liker å bygge mitt eget immunforsvar som IKKE blir ødelagt av vaksiner. Om jeg skulle dø av den grunn, får jeg LOV til det av dere sauer og papegøyer? Eller skal jeg påtvinges til å ta noe jeg IKKE vil ha?
Bevis at vaksinen er SIKKER, istedet for å spy ut formeninger som kommer fra masse media. Vær snill og komme med kryss referanser som beviser litt mer enn det samme som masse media sier. Jeg er faktisk DRITTLEI av å måtte forsvare hva jeg selv ønsker for min EGEN kropp! Jeg vil ha naturens “medisiner” i min kropp, ikke syntetiske kjemikalier og andre giftstoffer som ØDELEGGER mitt immunforsvar.
SLUTT Å SPRE PROPAGANDA, la dem som vil ta det som ønskes vil. Eller er vi i en stor konsentrasjonsleir uten synlige “rammer” for hva vi faktisk har lov til og ikke.
LEAVE MY BODY ALONE!.
Desto mer presset blir, desto mer blir vi alle motstander til dette her, vi er da seriøst ikke fanger heller.
Hva med apekattene?? Skal vi ikke vaksinere dem også, penger å hente der også jo, eller hva med alle husdyr?? NOK ER NOK. VI VIL IKKE HA VAKSINEN, la oss være i fred! Sprøyt dine giftstoffer i deg selv om det er ditt ønske, vi skal ikke hindre deg, men vær du sikker på at flere kommer til å advare, det må da dere tåle som alle andre som må tåle all denne propaganda.
Per, Ola. You name me. Bare la meg være i fred med mine valg for meg selv!
0
du kan fint f[ min dose./ jeg vil ogs[ betale deg for [ ta den.
skrevet av henrik sundland om du skulle lure. , oktober 19, 2009
det er s[ mye som blir sagt fotr tida.
en ting er sikkert.
det er kvikks;lv i vaksinen, det e rikke godt for din kropp
det er ikke kun i norge folk nekte [ t aspr;yten.
detr er verden over.
det er et verdensopspennende milit'r operasjon som foreg[r.
om dette er det store utbruddet eller siste finpuss f;r utslii vet vi ikke.
dem er avsl;rt. du m[ bare f;lge med.
dem putte polio og hiv i allt som sendes til afrika.
vi vestlige f;r kreft og alzeimer ved en alder av 15 n[.
hvorfor_

jo det skal jeg fortelle dere.
alle vaskinasjoner er fyllt med drit som setter din fantastiske elektromagnetiske kropp i ubalanse.

vi er en eneste stor biologisk datamaskin,
IKKE la deg vaksineres med kvikks;lv.
IKKE la deg bli elektronisk merket. RFID er navnet du aldri vil h;re.
NEKT.

Det er ingen som kan tvinge deg til [ f[ noen av delene.

ST{ IMOT.


[ til dere hjernel;se agenter der ute som trur vi blir skyd i deres smitte.
ta deg sammen.
s;k opp egene kilder.

ikke ta media for god fisk.
den stinker uansett.
0
Nei nå altså..
skrevet av pølsevev, oktober 19, 2009
Tror nesten jeg springer til legen min å trygler han om å sette en sprøyte i rompa mi, gjerne dobbel dose. Kanskje en trippel? eller kanskje jeg skal be han om å sette den i øyet? seriøst folkens. Om ikke denne tar livet av oss, så kan den iallefall gi senskader. Gift gjør som regel det....

0
Hmm
skrevet av skeptisk, oktober 19, 2009
Kjemper myndighetene for å vaksinere risikogruppene? Jeg tilhører risikogruppen (astma), men siden det ikke står i legejournalen (slapp fastlege, har hatt sykdommen i noen år), får jeg neppe vaksinen nå om jeg så lå på kne for den. Jeg står i kø for time hos spesialist pga astmaen, fordi jeg ellers blir fratatt astmamedisin på inhalator pga de nye rigide reglene om blåresepter og krav om spesialistdokumentasjon . Først når det er på plass i legejournalen, er jeg berettiget til vaksine, men det er lenge til. Da er det sannsynligvis for sent..nuff said! Så jeg har et temmelig avslappet forhold til hele greia..enten dauer jeg av svineriet, eller jeg dauer ikke. Liten vits i å vaksinere seg senere, eller hva, herr helsedirektør? Hvor mange går ikke rundt med uoppdaget astma i dette landet? Temmelig mange, for det har helsefolk sagt før. Det virker dessuten usannsynlig rart at man startet med bare 50 000 vaksiner til folk i risikogruppen..og hver må ha 2 doser.. 25 tusen personer? Det er mange, mange flere i de gruppene..hjerte- og lungesyke..pluss, pluss..
0
Sant som det er sagt!
skrevet av Jan Richard, oktober 19, 2009
Jeg ser at mange av dere er klar over hvor giftig denne sprøyten er. Men hvis dere som er skeptisk til de som ser på denne sprøyten med misnøye bør dere se over disse linkene. Gjør deres egne undersøkelser det er faktisk et minste krav hvis du har tenkt å beholde din egen og familiens helse inntakt. www.theflucase.com og www.freedomcallsyou.com
0
Handler om penger...
skrevet av Epsilon, oktober 19, 2009
Denne influensaen er da ikke så mye verre enn andre influensaer. Den er bare blitt hypa opp slik at de som produserer vaksinen skal tjene litt ekstra penger. Derfor vil jeg ikke ta vaksinen. Jeg er ikke noe redd for å ta den.
0
tvangsinjeksjon...
skrevet av Davido, oktober 19, 2009
Til dere anarkister som er så redd for vaksinen - det har vel aldri vært hevdet at denne skal tvinges på folk, men at de som ønsker det skal kunne ta den...Det er til og med blitt nevnt eksplisitt av Iversen i dagens VG t.o.m.

Men jeg støtter iallefall tiltaket, som det eneste som kanskje kan være botemiddel til nå, og de som tror de klarer å overbevise de som er pårørende til noen som har mistet livet sitt i denne, om ikke å ta den - ønsker jeg lykke til!
0
Endelig noen som har forstått
skrevet av Henrik, oktober 19, 2009
Endelig noen som har forstått.
Alle tusseladdene som taler imot flertallet av Norske leger og myndigheter, ofte uten annet enn konspirasjonsteorier og youtube-filmer å basere seg på.

"Svineinfluensa er ikke noe problem", kommer opp i en blogg i hver eneste artikel om svineinfluensaen.
Nesten så jeg håper noen de kjenner dauer av den, så skal vi se hva de mener.
0
La nå folk gjøre som de selv vil
skrevet av Mia, oktober 19, 2009
Altså, om man vil ta vaksinen, så gjør det. Selv vil jeg ha valget, og ikke påtvinges den. Jeg var syk en uke tidligere i høst, men aner ikke om det var pig flu`en. Skal uansett ikke vaksinere meg.
Og hva om alle vaksinerer seg, hvem skal dø da? Beklager å måtte si det, men hvis ingen dør på denne jorda så tror jeg det er en sjanse for at vi snart må stå oppå hverandre for å få plass. Jeg tror at alle disse epidemier har en hensikt, og det er å unngå at vi blir overbefolket. Call me crazysmilies/wink.gif
0
Ta vaksinen så kan du angre hele livet
skrevet av Atina, oktober 19, 2009
Støtter alle de som har bestemt seg om å ikke ta vaksine. Dere har noe kunnskap om hva som kan skje hvis man sprøyter inn giftige stoffer i blodet. Kanskje du ikke får noe skader neste år el om 5 år men det kommer...Bare vent så skal du se. Jeg jobber i helsevesenet. Vi ble tilbudt vaksine igår. De mest desperate menneskene som tror på alt avisen skriver bestemte seg om å ta vaksinen. Jeg er i risikogruppene,som regel frisk ellers men skal IKKE ta vaksinen. Skal gjøre mitt beste å bygge opp et godt immunforsvar og fortsette å være flink med håndhygiene. Klarer å takle viruset da er jeg fornøyd. Klarer jeg ikke, sånn er livet.. Jeg gidder ihvertfall ikke bruke medisiner og sprøyter som inneholder giftige stoffer for å kvitte meg hver eneste sykdom som skal komme i fremtiden. Fordi svineinfluensa er ikke det siste viruset vi får og ikke den siste som skal føre til pandemi.
0
...
skrevet av skeptisk, oktober 19, 2009
jeg syns det er skummelt at Iversen i det hele tatt nevner tvangsvaksinering i den siste publiserte artikkelen..Det er altså noe de har vurdert..
0
Er våre helsemyndigheter riktig vel bevart??? Eier de i det hele tatt samvittighet for deres borgeres liv og helse? Svaret sitter omtrent hele den norske befolkningen med som er MOT denne vaksinen.
skrevet av Lise Tollefsen Slembe, oktober 20, 2009
Kan dere våre helsemyndigheter og Folkehelseinstitutt for en gang skyld være ÆRLIGE å fortelle det norske folk sannheten som den er, at dere har fått beskjed fra øverste hold, den makteliten av fandenskap som dere er underlagt og forholder dere til som er WHO – Verdens helseorganisasjon som, har kun ett stort formål, nemlig å redusere verdensbefolkningen med denne GIFT-vaksinen!

Folkens gå inn på internett og les de sannhetene dere ikke får høre om av våre øverste myndigheter. Klikk dere inn på Journalist Bürgemeister og nyhetsspeilet og ta dere tid til å studere alt som står der.

Har dere barn er det ENDA VIKTIGERE at dere blir bevisste med hensyn til hva som foregår bak deres rygg som dere slettes ikke blir opplyst om gjennom våre lite troverdige helsemyndigheter med regjering. Og nå skal altså alle skolebarn tvinges til å ta denne giftvaksinen.

Er dere riktig velbevarte dere “voksne” mennesker som sitter som våre øverste myndigheter og overhodet ikke eier noe samvittighet ovenfor barn, unge, fra før av lidene og syke og andre uskyldige, samt uvitne mennesker her i landet?

Jeg skammer meg selv av å være norsk statsborger under denne filleregjeringen bestående av umenneskelige politikere.

Lise Tollefsen Slembe
Leder for Borgerrettighetspartiet (BRP)

0
mange leger her jo..
skrevet av Overrasket!, oktober 20, 2009
jeg må jo si det er en HEL del her som har Meget "god kunnskap" om denne vaksinen og historikk ift til dettesmilies/smiley.gif tror neppe vi bor i et så korrupt land at folkehelsa er kjøpt og betalt av legeindustrien. de som vil ta den får ta den og de som ikke vil får la vær, så utrolig enkelt!smilies/smiley.gif)) god bedring!smilies/smiley.gif
0
Til alle som ikke vil sprøyte
skrevet av Oter, oktober 20, 2009
Til alle som ikke vil sprøyte "dritt inn i kroppen"

Dere kan jo reise til svarteste Afrika, der lever de som vi gjorde for 100 år siden. Helt naturlig. Ingen fikk dritt sprøytet inn i kroppen. De levde helt i balanse med naturen! (Og ble i snitt 50 år gamle, barn døde som fluer og man hadde elendig helse)

Lykke til og god tur!
0
Kjære Lise Tollefsen Slembe
skrevet av Heldigvis over gjennomsnittlig smart, oktober 20, 2009
Ok greit, da gjør vi som du vil og legger sakligheten til side...

Nå har jeg lest litt av innleggene dine på diverse nettsider, og jeg må si at du kanskje må være det dummeste mennesket som jeg noensinne har hørt om. Tenk å kunne påstå at den WHO har som mål på agendaen å redusere verdensbefolkningen?!? Giftvaksine?!? Og å kalle oss andre medborgere som ikke deler ditt syn samvittighetsløse, ikke-velbevarte barnemordere?!? Fordi vi får et råd og et valg fra et av verdens beste helsesystemer?!?!

La meg begynne :

Folk som deg er hva som er den mørkeste siden av et demokrati. Demokrati, med ytringsfrihet og internett i spissen, er en god ting hvor alle sider av en sak kommer frem. Men det finnes faen meg grenser. At sånne som deg i det hele tatt skal få lov til åpne kjeften er en skandale. Takket være vaksiner og et århundre med suveren medisinsk forskning, har gjort at forbanna idioter som deg ikke dør ut. At du i det hele tatt kan være leder for en organisasjon (Ikke det at jeg har hørt om BRP) er like mye et mysteriet som det er en skandale. Enkeltmannsforetak kanskje?!?! Du kommer med de samme påstandene på hver eneste forbanna nettside du skriver på uten en eneste fakta eller henvisning til beviser, blir så motbevist 30 ganger, og allikevel så hopper du videre til neste forum og fortsetter?! Den eneste siden du henviser til er en side hvor forsideartiklene handler om UFO'er og "chemtrails" Hvor forbanna dum er du egentlig?
Synes du skal gå gjennom de flere hundre programmene WHO har rundt om i verden for å bedre livskvaliteten til milliarder av mennesker.

Jeg skammer meg IKKE over å være norsk statsborger. Men jeg skammer meg for tilhøre samme rase som deg... Det er en grunn til at den gjennomsnittlige ola nordmann ser rart på deg på gata vet du..

Og om du tør å svare, hvilken utdannelse har du egentlig?

0
Tja..
skrevet av Verneverdig vrak, oktober 21, 2009
Løp og vaksiner deg.. Kommunen min har fått sier og skriver 1000 vaksiner nå til risikogrupper. Det var ikke mye dersom det er korrekt at man regner med at hver 5. i landet er i den gruppen som det stod skrevet et sted, altså ca 1 million personer. Da burde de sendt 3000 vaksiner hit.

Tror jeg slapper av litt til, selv om jeg er i risikogruppen. Da er jeg snill og slipper andre til først..(og ser hva som skjer...) smilies/cool.gif
0
En ting til, eller to..
skrevet av Verneverdig vrak, oktober 21, 2009
og du Lise Tollefsen Slembe:

Tror du virkelig på ramme alvor at WHO vil utrydde den vestlige, velutdannede og forholdsvis rike befolkning (det er Vesten som har råd til vaksiner, og det er fortrinnsvis Vesten som styrer WHO) for å beholde innbyggerne i en drøss u-land? Det ville satt utviklingen 200 år bak i tid, minst. Dersom noen planlegger å minske jordens befolkning, vil ideen nok komme fra kyniske vestlige profittjegere,men de vil garantert begynne i andre deler av verden med utryddelsen, siden det er derfra flyktningene fosser inn over oss og tar sin del av kaka. Vær litt mer logisk i din paranoia, vær så snill?

Dernest: Alt av medisiner og vaksiner har bivirkninger som slår ut på enkelte. Ta en uskyldig Paracet, gå så på felleskatalogen og sjekk bivirkninger, og du tror vel WHO prøver drepe deg. smilies/grin.gif
0
ta giftsprøyta= cash i lommene på skurkene.
skrevet av skeptisk, oktober 21, 2009
Men hva skjer med at nesten ingen i U-land får schwineflu? Selv om det reises til og fra...duh..kan det være at disse landene ikke har cash til vaksine? Lukter konspiratoriske markedskrefter all over. Ikke et eneste tilfelle av svineflu i Kongo eller Somalia?? Nettopp.
Jeg skjønner ikke hvorfor folk har et problem med at andre er kritiske mot sprøyta. Ta sprøyta selv, så blir du ei smittet (altså komplikasjoner 5år ++ i tid teller ikke). Det bryr vel ikke dere at vi ikke tar giftsprøyta, ettersom dere er "beskyttet" når dere ofrer dere..
0
Seriøst
skrevet av Jostein, oktober 21, 2009
La nå folk få gjøre hva di vil. Om jeg tar den vaksinen eller ikke har ingen andre en meg en dritt med å gjøre. smilies/smiley.gif
0
...
skrevet av Sara, oktober 26, 2009
De får svineinfluensa i U-land også, men der dør folk som fluer uansett og ingen gidder å teste om de er swineflue eller annet de dør av. Det koster fakstisk penger og tar en del kapasitet å teste folk.

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy

Sist oppdatert (mandag 18. mars 2013 03:52)

 
Banner
Bloggurat Blogglisten Twingly BlogRank