Slapp av, det blir ingen krig!

Verden er i helspenn etter de siste dagers hendelser og krasse uttalelser i forbindelse med den overopphetede konflikten mellom Nord og Sør Korea.

Jeg er helt overbevist om at dette ikke ender i noen storkrig. Vi vil kanskje se noen sporadiske små konfrontasjoner ala angrepet fra Nord- Korea for noen dager siden men noen storkrig kommer det ikke til å bli. Det er rett og slett for mye som står på spill for alt for mange parter i den sammenhengen. Jeg tenker da på forholdet mellom supermaktene USA, Russlands og Kina samt det faktum at en storkrig med stor sannsynlighet vil bety slutten for regimet i Nord Korea. Det tror jeg de forstår selv også.

Besøk også www.lillerom.com

Sist oppdatert (mandag 18. mars 2013 03:22)

 

Utrolig feigt å overlate lokalbefolkningen til seg selv!

Ifølge en ny meningsmålig VG-nett offentliggjør i dag er det flertall i Norge for å trekke norske styrker ut av Afghanistan.

Resultatet av meningsmålineng er nok sterkt preget av de siste dødsfallene til norske soldater samt sosialistisk propaganda. Selv mener jeg det er riktig å beholde styrkene i Afghanistan av den grunn de opprinnelig kom der for.

Uavhengiog av dette vil det være utrolig feigt av vesten å forlate landet i den forfatning det nå er i. De lokale innbyggerne som har turt å stole på lovnader fra vestlige styrker om beskyttelse og lignende vil vel regelrett bli laktet ned dersom styrkene trekkes ut av landet. Mange vil på den andre siden si at dette uansett er uungåelig og at Afghanistan er et nytt Vietnam hvor krigen ikke kan vinnes slik at det uansett bare er snakk om et tidsspørsmål. Selv mener jeg at dette bare er tull, vesten har allverdens ressurser som vi bare kan pøse på med. Det handler batre om vilje.

Sist oppdatert (mandag 09. august 2010 22:49)

 

En tragisk dag i Norge!

Foreløpig er fire personer funnet omkommet i elven Sjoa etter den tragiske raftingulykken idag.

Slike hendelser er rett og slett kun tragiske. Dessverre er det mange motstandere av alt som er litt gøy som bruker slike ulykker for alt det er verdt til å forby ting i hytt og pine. La oss håpe det ikke skjer i dette tilfellet.

Trenger du nytt kredittkort?

Namsfogden.net

Sist oppdatert (onsdag 24. april 2013 11:02)

 

Ubetydelige konsekvenser

Oljekatastrofen i mexico golfen får nye omfang. Sist er at nå dekkes galme skipsvrak over av synkende olje noe som vanskeliggjør/ umuliggjør videre undersøkelser av disse historiske funnene.

Helt ærlig. Sett i sammenheng med innvirkningen oljekatastrofen har på miljøet er det at noen gamle skipsvrak tildekkes en fullstendig ubetydelighet. Selvføglelig artig om de kan bli undersøkt men så viktig er det ikke å avdekke hele meneskets historie...

Trenger du nytt kredittkort?

Flytt dyre smålån til Bank Norwegian. Lån inntil kr 350.000 med rente fra 8,99% (9,59%).

Sist oppdatert (søndag 11. juli 2010 09:55)

 

Verden hadde vært et bedre sted uten religion!

 

Krigen mot Taliban og terrorisme i Irak og Afghanistan etter 9/11 er en forkledd krig som egentlig dreier seg om en krig mellom den vestlige gudstroen og Muslimene. Dette på samme måte som de aller fleste kriger opp igjennom historien har hatt rot i strid mellom forskjellige religioner.

Mitt forslag er å forby all religion i verden. Det er jo uansett bare uinteligente mennesker som tror på slikt sludder som er nedtegnet i gamle skrifter langt tilbake i tid for å gi mennesker noe å tro på og samles om slik at styresmaktene fikk mer kontroll over befolkningen.

Dersom religion forbys tør jeg påstå at verden blir et fredelig sted over natten. Det måtte jo selvfølgelig innføres strenge straffer for dem som tror i det skjulte samt offentlig bålbrenning av religiølse skrifter slik at det kan glemmes for ettertiden. Når verden har kommet over dette tullet kan vi stå sammen og kjempe for de viktige målene slik som kampen om miljøet som truer menneskehetens eksistens mer enn noe annet.

 

Har du gjeldsproblemer? Besøk inkassoguiden for gode råd!

Kanariøyene.net

Sist oppdatert (fredag 16. mai 2014 02:35)

 
Flere artikler …
Banner
Bloggurat Blogglisten Twingly BlogRank