Endelig er ski- VM over

Da var dagen endelig her, den siste dagen i ski VM som alltid toppes med 5 mila. Petter Northug gis med dette de varmeste gratulasjoner og videre lykke ønskninger med noko attåt på foten...

Uansett hva man mener om Northug og fyllekjøring (er vel de færreste som har noe til overs for fyllekjøring) så er idrettsprestasjonen ved å reise seg slik etter den formidable nedturen helt fantastisk. Vi skal i den sammenheng huske at nedturen var allerede godt i gang når Northug valgte å sette seg bak rattet den skjebnesvangre Mai natten for under ett år siden. Hans comeback er utvilsomt helt fantastisk og vitner om en psyke helt utenom det vanlige.

Nå høres jeg kanskje ut som en ski entusiast e jeg slettes ikke er. Jeg var egentlig drittlei av hele ski- VM lenge før det begynte. Nordmenn er helt skrudde i forhold til skisport da det får oss til å føle oss som om vi har en form for verdensherredømme bare fordi vi regjerer i en idrett som de færreste utenfor Norden aldri har hørt om. Hvor navlebeskuende går det egentlig an å bli? Det er som om Australia skulle føle seg som noe helt unikt i verdensammenheng fordi de er best i verden til å skyte ville kaniner.

Det snakkes mye om hvor mye ressurser Norge bruker på skiidrett i forhold til landene vi konkurrerer mot i ski- VM og at vi dermed ikke konkurrerer på like vilkår. For Norges naringsliv er beløpet som dyttes inn i ski idretten imidleritid bagateller. Hva jeg mener med det? Jo, det skal jeg fortelle deg. Hver gang det er OL, Ski-VM, Tour de ski eller noe annet som får oss nordmenn til å føle oss som en overnaturlig avlegger av menneskeheten så koster dette det Norske næringslivet millioner i tapte produksjonskostnader. De dagene det er et skirenn av "betydning" så står det Norske næringsivet tilnærmet stille i flere timer. Dette gjelder ikke bare under selve rennet vi må selvsagt få med oss sendingen på TV fra den begynner til den slutter og da er det mye ekstra tid både før og etter. For ikke å glemme etterspillet på sosiale medier når vi skal overgå hverandre i å hylle våre "helter"..

Sist oppdatert (søndag 01. mars 2015 22:00)

 

Genialt av Rooney!

Jeg må bare si at jeg er imponert over Wayne Rooneys sin sosiale intelligens etter måten han har taklet egen hårtransplantasjon på. Han har tatt sladrepressen fullstendig på sengen med å gå ut og fleipe med dette og publiserte selv et egetmobilbilde rett etterpå som var lite flatterende.

denne måten har Rooney klart å gjøre en ikke sak ut av dette og alle som prøver å gjøre narr av han vil fremstå som renapikkede mobbere.

Genialt!

 

Drømmer du om Maldivene? Besøk Valiganduisland.net

Skal du på fotball tur til London i sommer? Hvorfor ikke forsøke en date i storbyen samtidig?

Sist oppdatert (torsdag 25. august 2011 03:13)

 

Husk nok RedBull Petter!

Verdens mannlige ener i langrennsporet, Petter Northug,  som drikker og reklamerer for RedBull til melkegjengens moralisters store fortvilelse stiller nå opp i poker NM i Latvia.

kommer moralistene igjen på banen og forventer at Northug skal slutte med poker for å stå frem som et godt forbilde. Ærlig talt Petter, sørg for å ha nok RedBull stående godt synlig under hele turnereringen og gå "all in" til moralistenes store irritasjon.

Det eneste hårreiosende i denne saken er etter min mening at et NM må avholdes i Latvia fordi pengespill er forbudt i Norge! Men Lotto derimot, det er bra det fordi der går overskuddet til idretten og så er det staten som står bak. Da er det helt greit at nordmenn spiller for flere titusener i året...

 

Pa jakt etter en date? Let også utenfor Norges grenser på skandinaviadating.com

Sist oppdatert (lørdag 16. april 2011 01:10)

 

Kvinneboksing er banalt!

I Kveld bokser Cecilia en viktig kamp i sn kariere.

Selv gremmes jeg over det hele. Kvinner hører etter min mening hjemme ved kjøkkenbenken og skal gi sine barn kjælig omsorg. Mennene er de som har testestoron i blodet og er ute i den store verden og slåss for familiens ære. Kvinneboksing er bare forferdelig feil!

Sist oppdatert (lørdag 20. november 2010 23:53)

 

Dette fortjente Matta!

Jesper Mathisen scoret seiersmålet mot Stabæk i dagens hjemmekamp på Sør Arena. Målet dedikerte han til sin kreftsyke far Svein "Matta" Mathisen.

Det er vel ikke noe som kan glede en far mer enn at barna oppår suksess. Når dette skjer når sønnen samtidig spiller for klubben i hans hjerte må det være enormt stort for Matta. Det er vel få som har gjort mer for Start enn det Matta har. Riktignok har det vært omdiskutert hvordan han har styrt Start skuta de siste årene men det er tross alt liten tvil om at alt er gjort i beste mening for klubben.

Sist oppdatert (mandag 25. oktober 2010 21:54)

 
Flere artikler …
Banner
Bloggurat Blogglisten Twingly BlogRank