Når politiet selger hasj

Helt ærlig så vet jeg at det ikke er 1.april men jeg måtte likevel ta en kontroll i kalenderen når jeg leste at politiet har tatt seg friheten til å smugle inn og selge 50 kg hasj på den norske gaten. Dette i påskudd at de ikke skulle "blåse" en operasjon. Dette stiller politiet i så dårlig lys og gir grunn til å stille så utrolig mange spørsmål med det Norske politiet at jeg ikke har ord.

12 spørsmål etter at politiet har smuglet hasj

 1. Jeg kjøper hasj på gata av en politimann. Skal man ikke kunne stole på at det er trygt å handle med en politimann?
 2. Hvem har, om noen, myndighet til å smugle hasj til Norge og deretter selge det på gaten uten å bli straffeforfulgt?
 3. Jeg er i umiddelbar pengenød og kan "redde dagen" med å smugle og selge 50 gram hasj på gaten. En tusendel av det politiet gjorde. Da er vel det greit som en slags nødhandling eller?
 4. Hvordan påvirker dette politiets troverdighet i Erik Jensen saken?
 5. Hva har politiet gjort med fortjenesten?
 6. Hvem har godkjent dette? Jeg vil ha et navn!
 7. Har noen som helst i Norge hjemmel til å godkjenne smugling og salg av narkotika?
 8. Hvor troverdig er bevisene i Betew saken når det er uomtvistelig hvor langt politiet er til å strekke seg for å skaffe "bevis".
 9. Hvis barnet mitt kommer hjem med noen gram hasj. Skal jeg ringe politiet og si jeg har funnet hasjen dems?
 10. Er det ikke ulovlig å bruke politimetoder som fremprovoserer lovbrudd?
 11. Er det nå opplest og vedtatt at hasj ikke er så farlig?
 12. Hvor korrupt er egentlig Norsk politi? Er Erik Jensen skyldig eller er han i realiteten en av de få uskyldige som det var behov for å fjerne?

Jeg stopper på 12 spørsmål men kunne nærmest ha fortsatt i det uendelige. I mitt hode blir dette så utrolig galt på alle måter som det er mulig. Når grensene mellom lovens håndhever og de påståtte kriminelle viskes så til de grader ut så er samfunnet inne i en skummel utvikling. Det er ikke tvil om at det er mye kameraderi i norsk myndighetsutøvelse på alle kanter, men dette er å ta det hele noen steg videre.

 

Hva nå Egypt?

Nyheten om at den Egyptiske presidenten Hosni Mubarak trekker seg er nettopp sluppet.

Endelig fikk folket det som de ville. Det jeg imidlertid lurer på er om det som kommer blir noe bedre. Jeg tviler selv. Jeg er redd Egypt går inn i flere år med kaos og skitten maktkamp. Og ikke minst, hva med de andre diktaturene i Araberlandene?

Sist oppdatert (torsdag 09. mai 2013 23:39)

 

FRP er inn, LO er ut!

Frp Siv Jensen og Lo leder Roar Flåthen er i tottene på hverandre etter at Frp har varslet kampt mot LO og byråkrati. Flåthen svarer med å kalle Jensen for vulgær.

Lo hadde sin storhetstid i etterkrigstida da organisasjonen hadde noe for seg. Nå er fagorganiserte noe veldig mange forbinder med unødvendige streiker, kranglefanter. Saken ble ikke bedre når det kom frem at ledelsen i organisasjonen stod for betydelig mobbing i Valle/ Yssen saken.

Frp er i medvind og har vært det i 20 år. De har en egen evne til å følge den vinden den veien den blåser og har nok truffet innertier nok en gang.

Sist oppdatert (onsdag 24. april 2013 11:00)

 

Dette blir feil!

Flere fremstående politikere har signert et brev som sendes flere internasjonale firmaer som har forretningsforbindelser med den drapsmistenkte  Farouk Abdulhaks far, Shaher Abdulhaks.

Jeg er klar over at i opposisjonen og det politiske klima i Norge er veldig korrekt å støtte alle tiltak for å få utlevert den drapsmistenkte. Således har Martines far gjort en glimrende jobb for egne interesser som er å få den antatt skyldige arrestert og fremstilt for retten.

På den andre siden må det allikevel være rom for å være kritisk til de tiltak som blir igangsatt, spesielt når dette gjøres av norske politikere. Jeg vil påpeke at faren ikke er mistenkt for noe straffbart i det hele tatt. Han lar rett og slett sin sønn bo hos seg og som fedre flest tror han sikkert på sønnen som sannsynligvis bedyrer sin uskyld. Det å blande inn tredjeparter som internasjonale firmaer er gjort her som bare har indirekte forretningsforbindelser med faren synes jeg er helt feil. De har ingenting med saken å gjøre og bør heller ikke ha det. Det er grunner til at heksejakt og gapestokk er avskaffet. Vi har et stykke igjen dit men er allikevel på vei, noe jeg ikke liker.

Jeg liker ikke selv å sammenligne Kongo saken med Martine saken men jeg synes allikevel at det er betenkelig at i det ene tilfellet sletter vi Kongos gjeld til Norge mens i det andre tilfellet tydeligvis er villig til å ta i bruk alle metoder for å få det som vi vil.

 

Er mikrolån noe du vil bidra med? Besøk www.mikrolån.info

Sist oppdatert (mandag 18. november 2013 07:18)

 

Det er slike hendelser som bringer verden fremover!

Først vil jeg si takk til Nobelkomiteen som turte å gi Nobels fredspris til Kineseren Liu Xiaobo istedenfor å følge i fjorårets spor ved å tildele den til EU slik at komiteen igjen kunne fleske seg blant verdenstoppene.

Det at fredsprisvinneren tør å utfordre verdens største diktatur og at dette følges opp av Nobelkomiteen er utrolig viktig for den videre demokratiseringen av verden. som jeg skriver i overskriften er det slike hendelser som driver verden fremover. Stadig press på diktaturet gjør dette svakere over tid men samtidig skal vi huske at andre mennesker settes i fare når vi setter hjemme på berget og tildeler en fredspris.

Sist oppdatert (onsdag 24. april 2013 11:01)

 
Flere artikler …
Banner
Bloggurat Blogglisten Twingly BlogRank