Stakkars Hagen!

Jeg kan ikke annet enn å synes synd på Carl I Hagen etter at han kjørte på et ungt par i fotgjenger felt i Oslo på Nyttårsaften. Saken er ikke ferdig etterforsket men han er rutinemessig fratatt førerkortet da terskelen er veldig lav for dette i forbindelse med påkjørsel i fotgjengerfelt.

Det er normalt å bli kjørt av sin bedre halvdel når man selv mister lappen og ikke kan benytte seg av offfentlige alternativer. For Carl I Hagen sin del vet jeg ikke om det er et fornuftig valg å sette Eli bak rattet. Mulig Carl meier ned fotgjengere men han prøver ihvertfall ikke å ta snarveier ned trapper slik som Eli har hatt en stygg tendens til :-)

Trenger du startlån?

Sist oppdatert (onsdag 24. april 2013 10:59)

 

Norges nye superblogger - Tommy Jump!

I går kveld i beste sendetid på TV-2 i avsluttingen på det store korslaget fikk Norge en ny kjendis, nemlig Bloggeren Tommy som tok en Jimmy Jump.

Alt ligger med dette til rette for en fremtidig kjendiskarriere og bloggkarriere for denne tilsynelatende transseksuelle bloggeren. Når jeg imidlertid besøkte bloggen hans ble jeg ikke like overbevist om at karrieren blir langvarig. Voe og andre tenåringsjenter med sine rosablogger skriver dessverre bedre enn det Tommy gjør og gjør at jeg tviler. Men dersom Tommy følger opp med flere stunt er det noe helt annet.

Når det gjelder selve innhoppet på TV" i går til Tommy så har jeg bare en ting å si. Glimrende!

Sist oppdatert (fredag 27. september 2013 01:05)

 

Ikke le...

Lillebjørn Nilsens datter, Siri Nilsen, ble ifølge henne selv overfalt og ranet i går på Grunerløkka. Uheldigvis for henne var det ikke lommebok og mobil tyven var ute etter, neida det var hennes elskede og dyrbare Ukulele som ble stjålet.

Det er vanskelig å ikke trekke på smilebåndet slik som artikkelen er fremstilt. For Siri Nilsen er det nok imidlertid en svært traumatisk hendelse som man ikke skal le av. Sannsynligiv er ukulelen også svært dyr og vanskelig å få tak i lignende så det hele er ikke noe å le av.

Sist oppdatert (onsdag 24. april 2013 11:01)

 

Aylar har ikke bra nok fortid for de eldre TV seerne i Norge!

Aylar Lie holdt på å ryke ut avg skal vi danse i kveld til tross for at hun er konmkurransens åpenbare beste deltaker.

Det er ganske kjent at Aylar har en noe bråke fortid med grisete pornofilmer på CV'en. Selv synes jeg dette er helt uproblematisk men jeg tror det er for mange eldre nordmenn som er såkalt "gode kristne" som synes dette er helt forferdelig og gjerne vil ha henne ut av konkurransen. Det er dessverre slik at alt for mange stemmer på personlighet fremfor danseferdigheter.

 

Herregud, det er jo bare noen skuespillere!

Skuespillerne fra suksessfilmen "Karate Kid" har nettopp landet i Norge i forbindelse med premieren på filmen. Hovedrolleinnhaverne Jackie Chan og Jaden Smith er med andre ord ankommet. Dem som imidlertid kanskje får aller mest oppmerksomhet er Jaden sine foreldre med megakjendis Will Smith i spissen.

Selv synes jeg det nesten er trist at enkeltmennesker får så mye oppmerksomhet for ingenting. Jeg kaller det nemlig ingenting, det er ikke akkurat rakettforskning å være skuespiller selv om de er blant de beste. Det jeg synes er mer interessant og hyggelig er at det er en nordmann som har regissert filmen, nemlig Harald Swartz. Heller ikke det er rakettforskning men allikevel langt mer krevende og imponerende stykke arbeid en skuespiller...

Trenger du nytt kredittkort?

Sist oppdatert (torsdag 09. mai 2013 23:24)

 
Flere artikler …
Banner
Bloggurat Blogglisten Twingly BlogRank