La nå FRP være i fred!

Frp har vært ute i hardt vær i forhold til sex skandaler. Birkedalsaken har denne gangen skadet partiet veldig mye ihvertfall på kort sikt.

Frp hører til den rette siden i norsk politikk men er ikke mitt parti. Til det er de for populistiske uten en fullstendig troverdighet. Uansett så mener jeg at slike saker kan dukke opp i hvilket som helst parti eller organisasjon forøvrig. Selvfølgelig kan man kritisere hvordan det ble håndtert når det begynte å ulme og man burde forstå at noe var riv ruskende galt men det ligger vel litt i menneskets natur å tro og håpe på det beste og at ting løser seg selv.

På samme måte som det er helt banalt at regjeringen skal få problemer fordi en minister for x antall år siden liede ut et stabbur ulovlig så er det like banalt at Birkedal saken skal ramme rp på denne måten.

il slutt har jeg en liten kommentar til ettertanke. Jeg har ingenting til overs for det Birkedal er siktet for men ærlig talt så trodde jeg at gapestokken var avskaffet i Norge. I andre saker blir personer sladdet og anonymifisert for alt det er verdt i media men dette vernet gjelder ikke for Birkedal. Hvorfor ikke? Hvorfor skal han i motsetning til andre få dobbeltstraff?

 

Finn en sporty date hvor som helst i verden på sportdating.org

Kommentarer (3)Add Comment
0
La internett være i fred
skrevet av Kerot, mai 15, 2011
Sammenigner du ulovlig bygging av stabbur med Birkelandsaken?? Mener du at folk ikke har rett til å vite at en mulig folkevalg muligens er (og jeg setter det på spissen og vel så det) pedofil!!!!!

Carl Ivar Hagen mener Birkeland må ha en diagnose. Det Har vel de fleste i FRP. Om dette er planlagt eller ei, så dukker det altid opp slike stygge saker For FRP en stund før valg. Enten sitter mørke menn å venter med godsakene for å svekke Frp til rett tid, ellers så tilltrekker FRP slike folk. Jeg er så naiv at jeg tror det siste.

Frp bruker jo en enkel retorikk, så det er kanskje ikke rart at enkle mennesker blir trukket imot FRP. Det de samtidig ikke forstår er at alt som heter skattelette vil gå rett ut iform av private tjenester.
Frp fortjener faktisk de folka de har.
0
*snip*
skrevet av Heisann, mai 15, 2011
Trond Birkedal er en folkevalgt og offentlig person. Dermed er det vår rett til å få vite om dette. Hva om ingen visste det var han som hadde begått disse grusomme handlingene, også ble han faktisk valgt som ordfører i Stavanger om noen år?

Også morsomt at du påpeker at FrP tilhører den "rette" siden i norsk politkk. Hadde det vært en fasit, hadde det ikke vært så mye uenighet.

"Selvfølgelig kan man kritisere hvordan det ble håndtert når det begynte å ulme og man burde forstå at noe var riv ruskende galt men det ligger vel litt i menneskets natur å tro og håpe på det beste og at ting løser seg selv."

Og dette er folkene som skal i regjering? Folk som bare holder kjeft og håper det vil gå bort? Løser seg selv? Nei takk! Folk som ikke sier fra til politiet når de får vite om overgrep mot mindreårige skal etter min mening ikke engang i nærheten av en regjering.
0
En naturlig konsekvens av fri presse
skrevet av Pedersen, mai 15, 2011
Nå skal det sies at det ikke er hva Birkedal har gjort eller ikke gjort som er årsaken til at FrP er i hardt vær. Problemet er hva den øverste ledelsen i partiet har gjort. Siv Jensen sier til det norske folk at hun er sjokkert og forferdet, men så viser det seg at hun har hatt kjennskap til dette i to år. Det gjør henne nærmest medskyldig i overgrep mot et barn. Og det var ikke bare Siv Jensen, men også generalsekretæren. Ja, det gikk faktisk rykter i toppledelsen og hele partiet om at Birkedal holdt på med lureri.

Det er banalt dersom Regjeringen får problemer dersom en statsråd gjør noe ulovlig, men dersom andre medlemmer av Regjeringen var vel vitende om denne ulovligheten er det absolutt kritikkverdig. Det er nettopp dette som har skjedd med FrP i denne saken.

Det irriterer meg stort at FrP, som landets 2./3. største parti, inntar en offerrolle, som selv Sp, V og KrF ser seg for gode til, hver gang de blir utsatt for kritikk. Man kan ikke gå hardt ut i media samtidig som man ikke har baller nok til å takle de reaksjonene som kommer. Skjerp dere, FrP! Bli voksne som alle andre partier.

Når det kommer til Birkedal selv er det ganske uheldig at han har fått en slik oppmerksomhet. Med en gang det ble kjent at den største FrP-politikeren i Stavanger var siktet, tar det ikke lang tid for overskrifts-hungrige journalister å google seg fram til Birkedal. Når navnet først har spukket i media vet hele Norge at Birkeland har hatt seg med smågutter og da er kjøret i gang. Det er en uheldig del av å ha pressefrihet i et demokrati, men det er en risiko vi må leve med. Dette er noe som det juridiske systemet kommer til å ta hensyn til og jeg ønsker Birkeland lykke til med det som er igjen av livet hans.

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy

Sist oppdatert (mandag 16. mai 2011 16:30)

 
Bloggurat Blogglisten Twingly BlogRank